07 Kasım 2020

...

 Bu ciciler bir kaç saat önce geldi, aldıklarımın bir çoğunu daha okuyamamışken indirimlerden ve hediye çeklerinden yararlanmak istedim. Sevgili Deeptone önerdiğin kitapların stoğu ne İdefix ne de D&R da mevcut o yüzden alamadım onları.
Esnek çalışmaya geçilirse hedefim 2 günde 1 kitap bitirmek, tabi hayaller yine hüsrana uğramazsa.
Bu arada elimde İdefix ve D&R da geçerli 2 adet hediye çeki mevcut isteyen olursa paylaşabilirim, benim kitap alma serüvenim yeter bir süre.


12 yorum:

  1. Yeni kitap heyecanı :) Keyifli okumalar :) Beynine ve ruhuna afiyet olsun :) Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  2. hermann hesse sidarta en sevdiğim kitaptır, hesse en sevdiğim yazar :) poe nun o cildini severim ben de :) sidarta deyince bi de en sevdiğim film var izlesene, kim ki duk, mevsimler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayatımda sadece 3 kişi beni bu kadar şaşırtmış ve farklı yönleriyle kendine hayran bırakmıştır, sende o 3 kişiden birisin sevgili Deep'ciğim. Bu kadar bilgi birikim, kitaplar filmler geziler ve bir çok dahası, teşekkürler varlığın için aklıma kalbime ruhuma dağarcığıma katkıda bulunduğun için..
      Bir dönem sadece dizi film izliyor kitaplara elimi sürmüyordum 2 aydır da deli gibi kitap okuyorum, o yüzden önerdiğin dizi ve filmleri not aldım. Fulya'cığımın önerdiklerini okudum sıra senin sevdiklerinde..

      Sil
    2. yorumunu okudum az önce utandım ama, teşekkür ederim, ya işte dört merakım var, kitap müzik film yabancı dil, bunlar birbirini besliyor, yani kültür sanat aslında, başka şeylere çok ilgi duymuyorum, ama resim yapmasam da en sevdiğim sanat, genelde yalnızlığı ve kültür sanatı sevdiğim için böyle, bunlarla mutluyum, bunun dışında yani yemek, gezmek evet :) hep böyle kültür sanat şeyleri ile ilgileniyorum :) fotoğrafçılık, satranç, gibi :) bir de spor severim, su sporları, masa tenisi. belki sessiz, içedönük olmamla da ilgili, utangaç, ürkek filan yani :)

      Sil
    3. Ohoo bilmediğimiz daha neler var, yok yok diyordun yani :) Bence hiç öyle içedönük ürkek falan değilsin, en azından benim gözlemlediğim. Tabi kimse kimsenin iç dünyasını bilemez ama blogda öyle durmuyorsun. Ner diyeyim yolun bahtın açık olsun, daha nice yerler nice kitaplarda buluşmak üzere diyelim :)

      Sil
  3. Bitirdim az önce yazıyorum birazdan.

    YanıtlaSil
  4. https://ikinciadamyayinlari.com.tr/urun/derin-mavi-deep-tone/

    heey bak kitabı yayınlayan yayınevinden alabilirsin kii :) mail adresim yanda web sitesinde var, siteyi elden geçiriyorum, ama zaten maile pak bakmıyorum, çok nadir, ama bloga her gün iki kez bakıyom yaniii :) bişi olursa blogdan yazarsan henem göreriim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amazondan sipariş verdim son kalmış 1 tane onları da ben aldım :) Sade ve Derin'le Günesürgün'ü. İyi Psikolog la birlikte. Bunları bitireyim diğerini de alacağım.

      Sil
    2. yorumları okuyom ben yaaa kaçırmaaam :) genelde yanıt yorumları akşam okuyom, sonra da gece dizilere geçiyom, bu hafta aki kaurismaki filmlerini izliyoruum :) o yüzden ertesi gün filan cevap veriyom yanii :) mail okudum, iki kitabm pekiii :) okuyunca sen konuşuruz kitaplardan, iyi psikolog hıhıms. ağaç ev tamam 65 sende pazartesi günü koyarsın blogunaaa :) internet friendoları :)

      Sil
    3. Çok imreniyorum ben sana, bir geçseleri şu esnek çalışmaya yapacağım çok şey var da, şuan hayal.
      Ağaç Ev şeysinin yarısını yazdım bile, kulağını da çınlattım merak etme.

      Sil