23 Temmuz 2024

11 Ağustos İzmir Buluşması

Merhabalar, geçen ay buluşma konusunu dile getirmiştik, İstanbul'un aksine çok güzel geri dönüşler aldık. Tarih belirlemiştik fakat mekan ve saat belirlememiştik. Sevgili Momentos hava sıcaklığı ve herkese hitap edebilmesi adına Balçova'da ki Agora Avm'de buluşmayı önerdi. Hem geniş hem klimalı ortam, hem de sıkılan olursa farklı alternatif olması adına. 11 Ağustos Pazar saat 12:30 Agora Avm - Kahve Dünyası. İsteyen kendi blogunda yer tarih vererek paylaşabilir... Görüşmek üzere...
Birbirimizi nasıl tanıyacağız diyenler için eşgal veriyorum. Kısa, kızıl saçlı gözlüklü bir canlı görürseniz istikametiz orası olsun.

18 yorum:

  1. Ne güzel düşünmüşsünüz :) İnşallah bir mani çıkmaz ve güzel bir buluşma olur!
    Urla civarından gelecek varsa ben Makbule öğretmenimizle birlikte arabayla geleceğim, 2 kişi daha alabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarımmm :) 9 ya da 10 Ağustos gibi Urla'ya Makbule hocayı ziyarete gelmeyi düşünüyoruz. Hemde Kitap fuarı varmış. Urla'da olursanız erkende görüşebiliriz.

      Sil
    2. malesef bix ancak 8'inde geleceğix türkiye'ye ve misafirlerimle birlikte.. ancak 11'inde bir günlük kaçabileceğim :)

      Sil
  2. Adeta gizemli bir buluşma gibi. Uzaklardan, hiç yüz yüze görüşmeseler de birbirine yabancı olmayan insanlar grubu. Coğrafi olarak ayrı dünyaların insanları olsalar da blog dünyasında olmak , uzaklıkları yakın kılar sanıyorum.
    Öncelikle ince düşüncesinden ötürü sevgili C.... ' e çok teşekkür ediyorum.
    Hayatın hızlı akışında 3 haftadan bile az bir zaman kalmış.
    Umutla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az kaldı kavuşmaya 🥰

      Sil
    2. Heyecan dalgınlıklara da neden olabiliyor. Sevgili Kırmızı Ruh'a da bir teşekkür borçluyum. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

      Sil
  3. Merhabalar herkese,
    İzmir' de (ve aslında ülkenin her yerinde) anormal hava durumları yaşandığından, sağlıklı bir görüşme olması için hem biraz serinlikte görüşülmüş olur, sigara içmek isteyenler için kafenin geniş bir bahçe alanı da mevcut. Keyifli bir buluşma için geriye sayım başladı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalbi güzel insan olmanın güzelliği. Ben sigara içmediğim için "zıkkım içsinler der" :) düşünmezdim sigara içen ne yapacak ne edecek diye. Ahh ahh senden öğreneceğim çok şey var üstadım :) 🥰

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Herken gelebilse ne güzel olurdu. Başka bir zaman başka bir şehir için elbet diyelim. 🙏

      Sil
  5. Güzel bir buluşma olur umarım. Bloglarda bir vakitler çok olurdu böyle buluşmalar,yeniden başlaması hoş olmuş. Sohbetiniz bol olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben İstanbul için çok uğraştım ama kimse yanaşmadı. İzmir hayırsız çıkmadı :) Kalpler bir olsun, birgün herkesin katılacağı bir buluşmada görüşebilmek dileğiyle. 🙏

      Sil
  6. İzmir buluşması yazılarını keyifle okuyacağız 🥰

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tahminden daha az kişi katılıyor :(

      Sil
    2. Katılanları tekrar sayayım o zaman. Kırmızı Ruh, Momentos, Makbule Abalı, Sadece C, Kafkayamektuplar, bir garip şeyma ve son olarak Kaplan Diary de bir aksilik olmazsa eşi ile birlikte katılacaklar. :)

      Sil
  7. "Saatleri Ayarlama Enstitüsü " neyin adıydı diye düşündüm bir an. Bir kitap adı, bir dizi, bir film... ?
    3 hafta var derken sadece 5 gün kalmış İzmir buluşmasına. Bugünlerde en yoğun duygu merak bende. Ya sizlerde...?

    YanıtlaSil