23 Haziran 2024

İzmir Buluşması - 11 Ağustos Pazar

 


Merhabalar, sevgili Momentos'la yaptığımız klasik sohbetlerin birinde blog ve buluşma konusu geçti. Onun önerisiyle İzmir buluşması yapalım dedik. Bu öneri daha önce İstanbul için geçmişti ama covid şu bu derken kimse yanaşmamıştı. Bu kez İzmir için düşündük. Tarih olarak 11 ağustos pazar gününe karar kıldık. O tarihte İzmir'de olacak olan ya da İzmir'de yaşayan blog dostları gelmek isterse sevgili Momentos iletişime geçebilir. 11 Ağustos Pazar saat 12:30 Agora Avm - Kahve Dünyası. İsteyen kendi blogunda yer tarih vererek paylaşabilir... Gelecek olanlarla şimdiden görüşmek üzere.

22 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Yaaa Ağustos 2. Hafta yapın ben de geleyiiim :)))

      Sil
    2. O zaman 20 Ağustos yapalım, hem siz hem Makbule hocam da gelsin. Bu arada birkaç yerde yazdım ama görmediniz. Günün Tortusuna bayılıyorum, keşkem yoruma açsanız :))

      Sil
    3. Sormayın; ben sizi takip etmiyormuşum! Bu hatamı hemen düzelttim :)
      20 Ağustos annemin doğum günü, acaba bir başka tarih mümkün olur mu ama sırf bana uymuyorsa lütfen hiç sorun etmeyin, nasılsa bir şekilde görüşülür.. Ben 10-28 Ağustos arasında İzmir’de olacağım, umarım denk gelebilirim!

      Sil
    4. Ben Günün Tortusuna bayılıyorum :)
      O zaman 11 ağustos pazar, uygun mu?

      Sil
    5. Son derece uygun :) Çok teşekkürler..

      Sil
  2. Aaaa, çok güzel. Momentos'a demistim Izmir'e geldiğimde görüşurüz umarım diye.
    Ben de büyük ihtimal temmuz başında olacağım İzmir'de. Benimle 3 kişi olduk bile. Grubuz artık:) Ha, Birgaripşeyma da artık İzmirli. Onu da eklersek ettik 4:)

    YanıtlaSil
  3. Karmakarışık duygular içinde okudum bu güzel yorumları. Biliyorum; Ruhumuz hep güzellikten, iyilikten yana şeyler istiyor. İç seslerimiz de öyle. Ama bazen hayat ille de kendi çizgisinde yol veriyor, hizaya giriyoruz.
    Ne güzel düşünülmüş bir çağrı. İzmir'de olup da katılmamak haksızlık olur. İki yıldır katılmayı çok istediğim şeylerde hep beklenmedik engeller çıktı; Sevgili Handan'ın nazik davetiyle Candan Erçetin Konseri, Kitap Fuarı, tek kişilik bir tiyatro oyunu (Nazan Kesal), Hakan Aysev konseri...
    Bu yıl eşimin göz sağlığı bizde kaygı yarattı. Her ay her iki göze iğne yapılıyor. iğne günlerinin bir gün öncesi birkaç gün sonrası göz özel bakım istiyor.
    Temmuzda 1 ve 9 Temmuz tarihlerinde, Ağustos başı 5 ve 12 Ağustos tarihlerinde ikişer iğnemiz olacak, yalnız bırakamam.
    Ama lütfen beni çok dikkate almayın, grup önemli.
    Yaşamın "gönüllü engelli " koşularında olmadığım zamanları yakalayabilirsem, katılmak benim için de büyük mutluluk olur.
    Gönül dolusu sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam özelden konuşalım bu durumu, sizin hastane durumuna göre ayarlarız sıkıntı olmaz. Ben oteli Urla da ayarlamayı düşünüyorum ama buluşma Alsancak'ta olacak gibi.

      Sil
    2. Birbirimizi anlamak, duyabilmek, ses vermek... Bloglar o yüzden özel ve güzel...
      Sevgiyle.

      Sil
  4. Hâlâ bir blogger sayılır mıyım emin değilim ama gelmeyi çok isterim. Ki Sezer ablayı görme vesilesiyle bir kere gitmiştim İzmir'e :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa Balthus, adin çıkmamış yahu

      Sil
    2. Evet üstteki yorum bana ait :)

      Sil
    3. Bay Kafka uzun zaman oldu :) Bu kez ben görmek için gideceğim onun bahanesine :) Bu arada geçen biri Albert Camus'a isimsiz yorumlar yapmıştı sen miydin?

      Sil
    4. Kinyas ve Kayra yazına yorum yapmışım:) facede arkadaştık sizinle, sohbet de ederdik arada hatırlıyorum. Marjinal giyim kuşamınızı falan çok hatırlıyorum, kıpkırmızı saclar vs :) çok geçti aradan :))

      Sil
    5. Facebookta ki sayfa sayesinde o kadar güzel insanlar tanıdım ki, lanet olsun tanıdıklarıma dediğim de oldu. Sayfa da ne sohbetler ediyorduk sabaha kadar :)
      Saçlar hala kırmızı, bonus olarakta dövmeler var :) 40 olduk artık ne marjinalliği, ehlileştim biraz. görünüş olarak olmasa da kafa olarak daha sert yapıdayım :)

      Sil
  5. 9-23 Ağustos arası izinliyim ben bu arada

    YanıtlaSil
  6. O buluşmalar filan :-) Tarih belirlemek zor olur... Ben de belki Ağustos sonu izmir'de olacağım ama benimkisi belki. O yüzden tarih bi çıksın denk gelirse gelmek isterim ben de.

    YanıtlaSil